ВЕСТИ

 • ДАВИД ФП
  Најбрзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…
  DAVID1-1
  Погодна за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска…

  ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД С

  12,200.00 МКД + ДДВ
  CRW_9785 - feat
  Погодна за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др. Иновативен дизајн…

  ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД М

  11,500.00 МКД + ДДВ
  Фискален принтер FX1200
  Брзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…

  Фискален принтер FX1200

  14,100.00 МКД + ДДВ
 • Фискална каса eXpert SX
  Погоден за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска…

  ФИСКАЛНА КАСА EXPERT SX

  14,900.00 МКД + ДДВ
  Фискален принтер FX1300
  Најбрзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…

  Фискален принтер FX1300

  18,500.00 МКД + ДДВ
  Фискална каса Perfect S
  Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др. Иновативен дизајн…

  ФИСКАЛНА КАСА PERFECT S

  13,900.00 МКД + ДДВ
 • ДАВИД ФП
  Најбрзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…
  DAVID1-1
  Погодна за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска…

  ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД С

  12,200.00 МКД + ДДВ
  CRW_9785 - feat
  Погодна за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др. Иновативен дизајн…

  ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД М

  11,500.00 МКД + ДДВ
  Фискален принтер FX1200
  Брзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…

  Фискален принтер FX1200

  14,100.00 МКД + ДДВ
 

Клиентите за нас

 • Навистина сум фасцинирана!

  Работам со Давид веќе 8 години и навистина сум им благодарна за целата професионална поддршка и исклучиво лубезен и професионален однос од страна на вработените.

  Фискални каси на кои им верувам

  5 години како ги користам нивните фискални уреди. Целиот период фискалните работат без никакви проблеми. Кога отворам нова продавница не размислувам за изборот- а тоа е  Давид Компјутери.

Најпродавани

Фискален принтер FX1200
Брзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…

Фискален принтер FX1200

14,100.00 МКД + ДДВ
Фискална каса Perfect S
Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др. Иновативен дизајн…

ФИСКАЛНА КАСА PERFECT S

13,900.00 МКД + ДДВ
Фискална каса eXpert SX
Погоден за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска…

ФИСКАЛНА КАСА EXPERT SX

14,900.00 МКД + ДДВ
Фискален принтер FX1300
Најбрзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…

Фискален принтер FX1300

18,500.00 МКД + ДДВ
ДАВИД ФП
Најбрзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…
CRW_9785 - feat
Погодна за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др. Иновативен дизајн…

ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД М

11,500.00 МКД + ДДВ
DAVID1-1
Погодна за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска…

ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД С

12,200.00 МКД + ДДВ