За нас

Историја

ДАВИД Компјутери е реномирана компанија со традиција која е формирана во 1997 година. Се наоѓа на булевар „Јане Сандански“ бр.72 во Скопје. Се занимава со изработка и продажба на софтвер, фискални каси и фискални принтери, продажба на хардверски компоненти а притоа нуди и целосна поддршка и одржување на истите. За тоа е задолжен стручен и добро обучен кадар кој ви стои на располагање како во Скопје така и низ целата држава.

 Од своето основање па се до денес, ДАВИД Компјутери континуирано работи на подобрување и проширување на продажниот асортиман на производите кои ги нуди и секако постојано усовршување на услугата кон своите купувачи и партнери, бидејќи задоволните купувачи се нашиот највисок приоритет.  

Која е нашата мисија?

Наша цел е да бидеме препознатлив фактор на пазарот, нудејќи голем асортиман на производи од најдобрите производители, воедно понудувајќи и пристапни производи за секој корисник, ставајќи посебен акцент на квалитетот на производот. Сметаме дека со постојана, комплетна и трпелива работа, како и целосно отворена соработка, ќе успееме да бидеме препознаени од страна на ИТ компаниите во регионот.

Партнери

ДАВИД Компјутери соработува со голем број на компании како од Македонија така и од регионот и пошироко.

 FX-1200-C  Certificate_BOX-6X  Certificate_Perfect-S
 Certificate_FX1300-A (1)  Certificate_FX1300-A (2)

ДАВИД Компјутери е компанија лоцирана во Скопје, која ви нуди услуги од областа на компјутерскиот инженеринг, мултимедијата и електрониката. Кај нас ќе ги најдете најдобрите фискални каси, фискални принтери, баркод читачи, дополнителна опрема за истите, како и голем број на софтверски решенија. Во продолжение следува краток опис за сите услуги кои ги нуди ДАВИД Компјутери.

Фискални каси со GPRS

Тука ќе ги најдете најновите фискални каси и фискални принтери со вграден GPRS, SIM Card, SD Card, Krypto Module, како мобилни каси и поврзување преку безжична (bluetooth) врска. За сите фискални каси е обезбеден сервис низ големиот број на сервисни центри низ Република Македонија, како и гаранција за секој нов купен фискален апарат – фискални каси и фискални принтери.

Софтверски решенија

Имаме голем број на софтверски решенија, за материјално работење и финансиско книговодство, пресметка на плати, работа со хотели, центри за услуги (спа центри, козметички салони, и друго), ресторантско работење, евидентирање на телефонски разговори и друго. Исто така изработуваме софтвер за ваши потреби, а нудиме и можности за подршка на истите. Софтверот е поддржан од ПИКСЕЛ Системи, која е партнер компанија на ДАВИД Компјутери.

Дополнителна опрема

Од дополнителната опрема и интегрирани решенија нудиме баркод читачи, ПОС принтери, елекрични ваги, фиоки, целосни компјутерски системи, таблети, ПОС Touch компјутери.