Известување во врска со Covid-19

16/03/2020 0 Коментар(и)
by DavidCom Категории: Uncategorized, Вести
262

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека согласно препораките и одлуките на Владата со појавата на Covid-19, ДАВИД Компјутери воведе мерки – скратено работно време на сите сервисни центри: понеделник – петок од 8 до 13 часот, вклучувајќи го и Скопје.
Сите потребни информации ќе може да ги добиете на нашите телефони кои ќе бидат достапни 24/7, како и на нашите мејлови.

#останидомаспасиживот

DavidCom

About the author

Нема коментари

';$email = '
';$url = '
';$textarea = '';?>

Leave a comment

%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d1%81%d1%82%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%b2%d0%be-%d0%b2%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%81%d0%be-covid-19

Your email address will not be published. Required fields are marked *