• Фискален принтер FX1300
 • Фискален принтер FX1300
 • Фискален принтер FX1300
 • Фискален принтер FX1300
 • Фискален принтер FX1300
 • Фискален принтер FX1300
 • Фискален принтер FX1300
Фискален принтер FX1300

Фискален принтер FX1300Достапност: Во магацин
 • Најбрзо и безшумно печатење
 • Систем за лесна промена на хартиja
 • Секач на хартиja автоматски нож
 • USB интерфеjс за комуникација со компјутер

Погоден за работа во:

 • ресторани
 • супермаркети
 • бензински пумпи
 • аптеки
18,500.00 МКД + ДДВ

Фискален принтер FX1300 e најбрзиот фискален печатач во Македониjа, кој надминува останатите модели во оваа класа со неверојатен најбрзо (200 мм / сек.) и безшумно печатење и со највисокиот во класата печатен механизам – Seiko. Благодарение на easy-paper-load системот, дури неискусни оператори можат да вчитаат хартиената ролна без напор. Ова го прави исклучително лесен и удобен за работа, а  богатите комуникациски можности му овозможуваат неограничена сфера на примена. Идеален за корисниците на постоечките компјутерски базирани POS системи. Идеален за објекти каде се печати многу и каде брзината и доверливоста на опремата е од примарно значење. Драјвер и упатство за фискалниот апарат можете да ги превземете од тука . Фискалниот апарат е со гаранција од 1 година.


 

Тежина 0.900 kg
Димензии 138 x 165 x 132 mm