• Фискален принтер FX1200
 • Фискален принтер FX1200
 • Фискален принтер FX1200
 • Фискален принтер FX1200
 • Фискален принтер FX1200
 • Фискален принтер FX1200
Фискален принтер FX1200

Фискален принтер FX1200Достапност: Во магацин
 • Брзо и безшумно печатење
 • Систем за лесна промена на хартиja
 • Секач на хартиja автоматски нож
 • USB интерфеjс за комуникација со компјутер

Погоден за работа во:

 • ресторани
 • супермаркети
 • бензински пумпи
 • аптеки
14,100.00 МКД + ДДВ

Фискален принтер FX1200 e брз фискален печатач, кој надминува останатите модели во оваа класа со неверојатен брзо (150 мм / сек.) и безшумно печатење. Благодарение на easy-paper-load системот, дури неискусни оператори можат да вчитаат хартиената ролна без напор. Ова го прави исклучително лесен и удобен за работа, а богатите му комуникациски можности му овозможуваат неограничена сфера на примена. Идеален за корисниците на постоечките компјутерски базирани POS системи. Идеален за објекти каде се печати многу и каде брзината и доверливоста на опремата е од примарно значење. Драјвер и упатство за фискалниот апарат можете да ги превземете од тука. Фискалниот апарат е со гаранција од 1 година.

 

Тежина 0.750 kg
Димензии 105 x 180 x 85 mm