• ДАВИД ФП
  • ДАВИД ФП
  • ДАВИД ФП
ДАВИД ФП

Фискален принтер ДАВИД ФПДостапност: Во магацин
  • Најбрзо и безшумно печатење
  • Систем за лесна промена на хартиja
  • Секач на хартиja автоматски нож
  • USB интерфеjс за комуникација со компјутер

Погоден за работа во:

  • ресторани
  • супермаркети
  • бензински пумпи
  • аптеки
17,600.00 МКД + ДДВ

Фискален принтер ДАВИД ФП e исклучително брз фискален печатач, ги надминува останатите модели во оваа класа со неверојатна брзина од 260 мм/сек. Благодарение на easy-paper-load системот, дури и неискусните оператори можат да ја вчитаат хартиената ролна без напор. Ова го прави исклучително лесен за работа. Има повеќе опции за комуникација со софверот што му овозможува широка примена. Идеален за корисниците на постоечките компјутерски базирани POS системи. Идеален за објекти каде се печати многу и каде брзината и доверливоста на опремата е од примарно значење. Драјвер и упатство за фискалниот апарат можете да ги превземете од тука . Доколку Ви е потребна помош за креирање на софтвер за овој апарат пишете на programi@david.com.mk или support@david.com.mk. Фискалниот апарат е со гаранција од 1 година.


 

Тежина 1.310 kg
Димензии 146 x 190 x 135 mm