• Фискална каса Perfect S
 • Фискална Каса Perfect S
 • Фискална Каса Perfect S
 • Фискална Каса Perfect S
 • Фискална Каса Perfect S
 • Фискална каса Perfect S
Фискална каса Perfect S

ФИСКАЛНА КАСА PERFECT SДостапност: Во магацин

Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др.

 • Иновативен дизајн
 • Компактни димензии
 • Голем графички дисплеј со позадинско осветлување и со динамична визуелизација големината на бројките
 • Големи копчиња
 • Систем за брза промена на хартиja
 • Брзо и безшумно печатење
 • USB интерфеjс за комуникација со компјутер
 • Висока брзина на печатење при работа со апликативна програма (режим Фискален печатач)

 

13,900.00 МКД + ДДВ

Perfect S е нов фискален апарат со GPRS уред и иновативен дизајн, кој е погоден за работа со бутици, магацини, канцеларии, сервиси, аптеки, кафулиња, ресторани и друго. Има мали димензии, и има можности за голем број на артикли, поврзување на компјутер, поврзување со баркод читач и елекронска вага. Со самата каса доаѓаат и SIM, Crypto и SD картички. Драјвер и упатство за фискалниот апарат можете да ги превземете од тука. Фискалниот апарат е со гаранција од 1 година.

Тежина 0.500 kg
Димензии 107 x 218 x 50 mm
Боjа

Црн, Бел