• Фискална каса eXpert SX
  • Фискална каса eXpert SX
  • Фискална каса eXpert SX
Фискална каса eXpert SX

ФИСКАЛНА КАСА EXPERT SXДостапност: Во магацин

Погоден за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска дејност и др.

  • Компактен, удобен и одржлив
  • Модерен и ергономски дизаjн
  • Голем графички дисплеј со позадинско осветлување
  • Систем за лесна промена на хартиja
  • Брзо и безшумно печатење
  • USB интерфеjс за комуникација со компјутер
  • Висока брзина на печатење при работа со апликативна програма (режим Фискален печатач)
14,900.00 МКД + ДДВ

Expert SX е нов фискален апарат од најнова генерација на фискални уреди со вграден GPRS, и претставува мобилен фискален апарат, со модерен и компактен дизајн, и е погоден за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично. Тој е најпопуларниот фискален уред за мобилна продажба и поврзување преку Bluetooth. Во пакет со фискалниот уред доаѓаат SIM, SD и Crypto card. Драјвер и упатство за фискалниот апарат можете да ги превземете од тука . Фискалниот апарат е со гаранција од 1 година.

Тежина 0.550 kg
Димензии 225 x 109 x 70 mm