• CRW_9785 - feat
 • DAVID_M
 • CRW_9785 – Copy
 • CRW_9785
CRW_9785 – feat

ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД МДостапност: Во магацин

Погодна за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др.

 • Иновативен дизајн
 • Компактни димензии
 • Голем графички дисплеј со позадинско осветлување и со динамична визуелизација големината на бројките
 • Големи копчиња
 • Систем за брза промена на хартиja
 • Брзо и безшумно печатење
 • USB интерфеjс за комуникација со компјутер
 • Висока брзина на печатење при работа со апликативна програма (режим Фискален печатач)
11,500.00 МКД + ДДВ

ДАВИД М е нов фискален апарат со GPRS уред и иновативен дизајн, кој е погоден за работа со бутици, магацини, канцеларии, сервиси, аптеки, кафулиња, ресторани и друго. Има мали димензии, и има можности за голем број на артикли, поврзување на компјутер, поврзување со баркод читач и елекронска вага. Со самата каса доаѓаат и SIM, Crypto и SD картички. Драјвер и упатство за фисканиот апарат можете да ги превземете од тука. Доколку Ви е потребна помош за креирање на софтвер за овој апарат пишете на programi@david.com.mk или support@david.com.mk. Фискалниот апарат е со гаранција од 1 година.

Тежина 0.735 kg
Димензии 235 x 210 x 85 mm