• DAVID1-1
  • DAVID2-1
  • DAVID1-1
DAVID1-1

ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД СДостапност: Во магацин

Погодна за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска дејност и др.

  • Компактен, удобен и одржлив
  • Модерен и ергономски дизаjн
  • Голем графички дисплеј со позадинско осветлување
  • Систем за лесна промена на хартиja
  • Брзо и безшумно печатење
  • USB интерфеjс за комуникација со компјутер
  • Висока брзина на печатење при работа со апликативна програма (режим Фискален печатач)
12,200.00 МКД + ДДВ

ДАВИД С е лесна мобилна каса, погодна за мобилна трговија, достава по домовите, откриени пазари и др. Долготрајноста на батеријата со едно полнење ја прави касата погодна за целодневна работа на места без електрична струја или таму каде што е нестабилна. Исклучително лесна за програмирање и употреба.Со самата каса доаѓаат и SIM, Crypto и SD картички. Драјвер и упатство за фисканиот апарат можете да ги превземете од тука. Доколку Ви е потребна помош за креирање на софтвер за овој апарат пишете на programi@david.com.mk или support@david.com.mk. Фискалниот апарат е со гаранција од 1 година.

Тежина 0.505 kg
Димензии 103 x 210 x 60 mm