Види како:
  ФИСКАЛНА КАСА EXPERT SX
  Погоден за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска…

  ФИСКАЛНА КАСА EXPERT SX

  14,900.00 МКД + ДДВ
  ФИСКАЛНА КАСА PERFECT S
  Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др. Иновативен дизајн…

  ФИСКАЛНА КАСА PERFECT S

  13,900.00 МКД + ДДВ
  ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД М
  Погодна за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др. Иновативен дизајн…

  ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД М

  11,500.00 МКД + ДДВ
  ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД С
  Погодна за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска…

  ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД С

  12,200.00 МКД + ДДВ
Страна 1 од 1 вкупно