Види како:
  Фискален принтер FX1200
  Брзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…

  Фискален принтер FX1200

  14,100.00 МКД + ДДВ
  Фискален принтер FX1300
  Најбрзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…

  Фискален принтер FX1300

  18,500.00 МКД + ДДВ
  Фискален принтер ДАВИД ФП
  Најбрзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…
  ФИСКАЛНА КАСА EXPERT SX
  Погоден за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска…

  ФИСКАЛНА КАСА EXPERT SX

  14,900.00 МКД + ДДВ
  ФИСКАЛНА КАСА PERFECT S
  Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др. Иновативен дизајн…

  ФИСКАЛНА КАСА PERFECT S

  13,900.00 МКД + ДДВ
  ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД М
  Погодна за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др. Иновативен дизајн…

  ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД М

  11,500.00 МКД + ДДВ
  ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД С
  Погодна за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска…

  ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД С

  12,200.00 МКД + ДДВ
Страна 1 од 1 вкупно