Фискални апарати

Додатна опрема

Упатство и драјвер

Информација

Сите фискални апарати од ДАВИД Компјутери имаат една година гаранција.

Фискални каси со вграден GPRS

Во ДАВИД Компјутери можете да ги најдете најдобрите фискални апарати на пазарот. Нудиме избор на повеќе видови на фискални каси и принтери со вграден GPRS модул и се она што налага новата законска регулатива, како за продавници, така и мобилна продажба (такси возила, комбиња, тезги на пазар и слично). За истите нудиме поддршка и сервис низ големиот број на сервисни центри на целата територија на Република Македонија. За фискалните апарати имаме и дополнителна опрема, како ПОС принтери, електорнски ваги, бар код читачи, фиоки и друго, а нудиме и софтвер кој има можност за фискализирање и конфигурирање на фисканите апарати. Во продолжение може да ги погледнете сите фискални апарати и дополнителна опрема кои ги нуди ДАВИД Компјутери на пазарот. За сите фискални апарати можете на најдете упатство и драјвер, кои можете да ги превземете од менито од левата страна, и со кој можете да се поврзете преку компјутерска програма (првенствено наманети за програмери).
Сите фискални апарати од ДАВИД Компјутери ги исполнуваат во целост новите законски регулативи и се со гаранција од 1 година.