ФИСКАЛНИ АПАРАТИ

Во ДАВИД Компјутери можете да ги најдете најдобрите фискални апарати на пазарот. Нудиме избор на повеќе видови на фискални каси и принтери со вграден GPRS модул и се она што налага новата законска регулатива, како за продавници, така и мобилна продажба (такси возила, комбиња, тезги на пазар и слично). За сите фискални апарати нудиме поддршка и сервис низ големиот број на сервисни центри на целата територија на Република Македонија. За фискалните апарати имаме и дополнителна опрема, како ПОС принтери, електорнски ваги, баркод читачи, фиоки и друго, а нудиме и софтвер кој има можност за фискализирање и конфигурирање на фисканите апарати. Во продолжение може да ги погледнете сите фискални апарати и дополнителна опрема кои ги нуди ДАВИД Компјутери на пазарот. За сите фискални апарати можете на најдете упатство и драјвер, кои можете да ги превземете од менито од левата страна, и со кој можете да се поврзете преку компјутерска програма (првенствено наманети за програмери).
Сите фискални апарати од ДАВИД Компјутери ги исполнуваат во целост новите законски регулативи и се со гаранција од 1 година.