Промена на даночни стапки

13/10/2020 0 Коментар(и)
by DavidCom Категории: Вести
1266

Почитувани корисници на нашите фискални апарати,

Ви приложуваме упатство за промена на дачночна стапка (наменето за програмери). Упатството можете да го симнете од тука.

Доколку сакате можете да го искористите и нашето сервисно програмче одовде.

За корисниците на фискалните апарати Перфект С и Експерт SX подготвивме упатство со кое можете да ја извршите саканата измена рачно на самиот фискален апарат. Упатството можете да го симнете од тука.

Наведените работи се за фискалните апарати Перфект С, Експерт SX, FX1200 и FX1300. Останатите фискални апарати (Давид ФП, Давид С и Давид М) ќе требате да ги донесете во некој од нашите сервисни центри.

DavidCom

About the author

Нема коментари

';$email = '
';$url = '
';$textarea = '';?>

Leave a comment

promena_na_dan_stapki

Your email address will not be published. Required fields are marked *