Промена на работно време

04/05/2020 0 Коментар(и)
by DavidCom Категории: Вести
840

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека ДАВИД Компјутери го смени работното време на сите сервисни центри и го врати редовното работно време: понеделник – петок од 8 до 16 часот, вклучувајќи го и Скопје.
За сите потребни информации барајте не на нашите телефони, како и на нашите мејлови.

#останидомаспасиживот

DavidCom

About the author

Нема коментари

';$email = '
';$url = '
';$textarea = '';?>

Leave a comment

%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%bd%d0%be-%d0%b2%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b5

Your email address will not be published. Required fields are marked *